Kolga-Jaanis on õhus kompromiss. Või siis ikkagi ei ole

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anzori Barkalaja
Anzori Barkalaja Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolga-Jaani vallavanema Kalevi Kauri umbusaldamise juhi Anzori Barkalaja juttu mööda püütakse praegu kõigi asjaosalistega jõuda kompromisslahenduseni, et homsel vallavolikogu istungil saaks umbusaldusavalduse tagasi võtta. Kalevi Kauri sõnul pole talle tehtud aga ühtegi kaalumist väärivat pakkumist.

Kaks nädalat tagasi esitasid 11-liikmelise Kolga-Jaani vallavolikogu kuus liiget avalduse, mille kohaselt soovivad nad vallavanemale ja neljale vallavalitsuse liikmele umbusaldust avaldada. Soovi põhjustena on märgitud Kauri autoritaarne juhtimisstiil, usalduse kadumine ja halb koostöö valla juhtimisel.

Et avaldusele on alla kirjutanud volikogu enamus, on umbusalduse avaldamise algatajatel põhjust end kindlalt tunda. Täna kinnitaski Barkalaja ajakirjaniku pärimise peale, et tunne on päev enne volikogu istungit väga tugev, kuid lisas, et praegu tegelevad nad kõigile osalistele vastuvõetava kompromisslahenduse otsimisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles