Katkist ja ohtlikku eratänavat ootab tõenäoliselt sulgemine

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui fotol olev eraomanikule kuuluv liiklusohtlik ja katkine teelõik suletakse, tuleb autojuhtidel hakata ühelt tänavalt teisele sõitma Neste tankla kaudu. Maakatastri andmetel on seejuures tanklast linna poole jääv ühendustee eraomanduses ning sõita tuleks teiselt poolt bensiinijaama.
Kui fotol olev eraomanikule kuuluv liiklusohtlik ja katkine teelõik suletakse, tuleb autojuhtidel hakata ühelt tänavalt teisele sõitma Neste tankla kaudu. Maakatastri andmetel on seejuures tanklast linna poole jääv ühendustee eraomanduses ning sõita tuleks teiselt poolt bensiinijaama. Foto: Marko Saarm / Sakala

Sajad autojuhid sõidavad iga päev Viljandi servas ühelt suurelt tänavalt teisele pääsemiseks mööda katkise asfaldi ja segase liikluskorraldusega teejuppi, mis pole õigupoolest tee, vaid eramaa.

Ehkki selle elava liiklusega koha väga halb seisukord paneb iga päev autojuhte pead vangutama, ei saa linnavalitsus abilinnapea Kalvi Märtini sõnul midagi ette võtta, sest maatükk kuulub osaühingule Raidano. Ainus, mida linn saaks seal teha, on liiklejad ümber suunata ning seda hakkab liikluskomisjon reedel ka arutama.

Viljandi volikogu majanduskomisjonis kerkis teema esile nädal tagasi, kui ettevõtja Peeter Kuusk tuletas meelde, et märtsis juba tõstatatud küsimus on unustusse vajunud. Toona kirjutas Kuusk komisjoni liikmetele, et Leola tänaval on tööd alustanud autopesula ning selle läheduses keset teed seisab elektrikilp, millest autod on kahelt poolt mööda suunatud. «Millal see koomiline olukord lõpeb?» küsis ta. «Tee seisukord on seal täiesti võimatu – sõiduautodele vaevalt läbitav.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles