Tulevik astus ühe jalaga kuristiku kohale

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi jalgpallurite lootus Eesti meistrivõistluste turniiritabelis oma positsiooni parandada sai laupäeval valusa hoobi, kui neil tuli koduväljakul Paide Linnameeskonna paremust tunnistada. Täna mängib Tulevik taas koduväljakul: siis peab ta Eesti karikavõistluste kohtumise Nõmme Kaljuga.
Viljandi jalgpallurite lootus Eesti meistrivõistluste turniiritabelis oma positsiooni parandada sai laupäeval valusa hoobi, kui neil tuli koduväljakul Paide Linnameeskonna paremust tunnistada. Täna mängib Tulevik taas koduväljakul: siis peab ta Eesti karikavõistluste kohtumise Nõmme Kaljuga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Läinud laupäeval kohtus Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond kodumurul Eesti meistrivõistluste Premium-liiga ellujäämisheitluse seisukohast üliolulises mängus Paide Linnameeskonnaga ja kaotas 2:3.

Enne kohtumise algust oli kahe võistkonna vahe turniiritabelis kaks kohta ja kolm punkti. Võidu korral tõusnuks Tulevik Paidest mööda, kaheksandale kohale, ja pääsenuks suure tõenäosusega otse esiliigasse langemisest.

Suured sportlikud panused ning soe ja päikeseline sügis­ilm meelitasid Viljandi linnastaadionile ligemale 400 Tuleviku poolehoidjat. Neil tuli tribüünil üle elada peaaegu kohtumise normaalaja jagu stressirohkeid minuteid, sest viigiseis, mis kodumeeskonda parema tulemuse puudumisel samuti osaliselt rahuldas, sai tablool püsida täpselt kaks ja pool minutit. Siis eksisid tsenderdusest tulnud pehmele pallile minekul nii keskkaitsja Kaarel Henn kui väravavaht Karl-Romet Nõmm. Mõlemad lendasid palli alt läbi ning Paide ründaja Vjatšeslav Zahovaiko sai selle peaga rahulikult kahel täistallal seistes tühja väravasse lüüa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles