Viljandi muusikud esinesid «Noortebändil» edukalt

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Noortebänd 2015» finaalis astusid võistlustulle Ol’ Mill ja Lights on the Ceiling Viljandimaalt.
«Noortebänd 2015» finaalis astusid võistlustulle Ol’ Mill ja Lights on the Ceiling Viljandimaalt. Foto: Kris Süld

Laupäeval Tallinnas Kultuurikatlas aset leidnud «Noortebänd 2015» finaalkontserdil elas publik tulihingeliselt kaasa Viljandimaa bändidele Ol’ Mill ja Lights on the Ceiling. Kuigi kumbki nendest tiitlit koju ei toonud, jäid nad žüriile silma.

Fiinaalkontserdil viibinud Kris Sülla sõnul pälvis Ol’ Mill sai Raadio 2 eriauhinna ja Lights on the Ceiling noppis eripreemia, milleks olid puust lipsud.

Viljandist sõitis pealinna fännibuss, mis viis omadele kaasa paarikümmend austajat. «Publiku hulgas oli palju viljandlasi. Ma julgeks ütelda, et isegi pooled. Sestap oli saalis mõningast üllatust kuulda kui võitja välja kuulutati, sest usuti, et Viljandi bändidel on suured võimalused võiduks,» tõdes Süld. Tema sõnul elati omadele lõpuni võimsalt kaasa.

Eilsel võistlusel astusid publiku ette Ol’ Mill ja Lights on the Ceiling Viljandimaalt, Voice of Voices Pärnumaalt, Abandoned Elysium Harjumaalt ja Von Dorpat Tartumaalt. Viljandi maakond oli ainukesena finaalis kahe võistlejaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles