Soomaa kutsub jõekoristus­talgutele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nagu kahel eelmisel aastal, puhastavad tublid ja entusiastlikud inimesed novembri viimasel laupäeval Soomaa jõgedelt ja kallastelt olmeprügi, et aastaga kogunenud saast leiaks oma õige koha.

Mõne aja eest Viljandis sõudmistreeneri ametit pidanud pärnulane Raimo Pull on sellisel aktsioonil osalenud varasematel aastatel. «Oleme mõlemal aastal jõelt ja kallastelt kokku korjanud ligemale 50 liitrit prügi, päris palju,» rääkis Pull ja lubas kohal olla seegi kord.

Tema kinnitust mööda on varasematel kordadel olnud osalejaid Eesti eri paigust, peamiselt siiski Pärnu-, Viljandi- ja Tartumaalt. Ettevõtmisest osalejaid oodatakse 28. novembril kell 11 Karuskosel, kus peetakse staabikoosolek ning jagatakse jõelõigud ja moodustatakse süstadest ja kanuudest birgaadid, kes siis etteantud jõelõigule viiakse ning hiljem teisest punktist alguspaika tagasi sõidutatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles