Politsei selgitab Viljandis kadunuks jäänud Rene asukohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei palub kaasabi selgitamaks sel nädalal Viljandis teadmata kadunuks jäänud 39-aastase Rene asukohta.
Politsei palub kaasabi selgitamaks sel nädalal Viljandis teadmata kadunuks jäänud 39-aastase Rene asukohta. Foto: Politsei

Politsei palub kaasabi selgitamaks sel nädalal Viljandis teadmata kadunuks jäänud 39-aastase Rene asukohta.

Viimati nähti meest 20. oktoobril kella 17 paiku Viljandis Leola tänaval. Pärast seda on tema käekäik ja asukoht teadmata. Mehel on tervisemuresid, mistõttu ei pruugi ta ise ohuolukordi adekvaatselt hinnata. See omakorda annab alust arvata, et kõrvalise toeta võib ta hätta sattuda.

Rene on umbes 170 sentimeetrit pikk, lühikeste heledate juuste ja hallikate silmadega. Jalas olid tal tumedad teksased ja mustad spordijalanõud. Seljas kandis ta halli  kapuutsiga dressipluusi ja musta jopet. Mees on lohiseva kõnnakuga ja kühmus, tavaliselt tõmbab ta kapuutsi silmini, väldib silmsidet ja on keskmisest närvilisem.

Politsei on saanud Rene lähedastelt palju infot, mille põhjal on kontrollitud tema kaugemate sugulaste, sõprade ja tuttavate elukohti. Neid üle vaadates on omakorda saadud uusi nimesid ja aadresse, mida mehe asukoha väljaselgitamiseks kontrollitakse.

Inimestel, kellel on infot Rene võimalikust asukohast või kes on teda pärast 20. oktoobrit näinud, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles