Politsei otsib kadunuks jäänud 27-aastast Kaidot

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei palub kõiki, kes on pärast 11. oktoobrit näinud foto kujutatud inimest, anda sellest teada telefonil 112.
Politsei palub kõiki, kes on pärast 11. oktoobrit näinud foto kujutatud inimest, anda sellest teada telefonil 112. Foto: Politsei

Politsei palub abi, et selgitada välja 27-aastase Kaido asukoht. Poolteist nädalat tagasi lahkus ta Viljandis oma kodukohast ja on tänini teadmata kadunud.

Kaido lahkus Põhja puiesteel asuvast kodust 11. oktoobril. Paar päeva hiljem, 13. oktoobri öösel oli ta püüdnud telefonitsi tabada üht lähedast, kuid hilise aja tõttu jäi kõne vastamata. Pärast seda on Kaido telefon olnud välja lülitatud ning tema asukoht on teadmata. Sel nädalal, 19. oktoobril pidanuks ta naasma Soome tööle, kuid ka sinna ei ole ta jõudnud.

Politseil on seni kogutud infole tuginedes alust arvata, et mehe elu on ohus. Haiguse tõttu on Kaidole eluliselt olulised ravimid, kuid neid ei pruukinud ta lahkudes kaasa võtta.

Viljandi politseijaoskonna juht Künter Pedosk ütles, et politsei on saanud kontakti Kaido lähedaste, sõprade ja tuttavatega, kuid neil pole kahjuks selgust, kuhu Kaido võis minna. „Jätkame tööd esmajärjekorras selleks, et selgitada välja tema võimalik liikumissuund. Kui on teada, kas mees jäi linna või võttis tee ette sealt edasi, saame planeerida täpsemad otsingualad, mida läbi kammida,“ kirjeldas Pedosk.

Ta selgitas, et linnas liigub inimesi tihedalt ka hilisemal ajal ja seetõttu võis keegi Kaidot pärast kodust lahkumist näha. „Politsei on Kaido asukohta selgitades kogunud info, kellega ta enne kadumist suhtles ja kelle juures aega veetis, millises poes sel õhtul käis ning teisi selliseid üksikasju, kuid selle info pinnalt ei nähtu, et tal pidanuks tekkima põhjus äkitsi kedagi teavitamata kodust lahkuda,“ arutles jaoskonna juht.

Pedosk paneb ühtlasi inimestele südamele, et politseile edastataks abistav info ka sel juhul, kui see tundub endale esialgu väikese tähtsusega. „Pigem rohkem kui vähem, sest teinekord annavad väikesed vihjed üheskoos kokku piisavalt suure pildi, et inimene kiiresti elusalt ja tervelt üles leida,“ rõhutas ta.

Kaidol võisid kodust lahkudes olla jalas beežikashallid teksapüksid ja kingad. Tal on lühikesed tumedad juuksed, hallid silmad ning lühike tume habe. Ta on umbes 180 sentimeetrit pikk ja kõhna kehaehitusega.

Kõigil, kel on infot Kaido võimalikust asukohast või muud abistavat infot, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles