Rannatennise mängijad tegid Riias tugeva turniiri

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Segapaarismängus jõudis Anelle Luik finaali koos sakslase Nils Muschioliga.
Segapaarismängus jõudis Anelle Luik finaali koos sakslase Nils Muschioliga. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Riias peetud rahvusvahelise G4 tasemega rannatennise turniiril jõudis koos sakslase Nils Muschioliga mänginud viljandlanna Anelle Luik segapaarismängus finaali, nais- ja meespaarismängus peatusid Eestit esindanud viljandlased poolfinaalis.

Meespaarismängus poolfinaali jõudnud Viljandi mehed Ainar Laube ja Priit Pihl kaotasid seal kolmes setis turniiritabelisse teise asetuse saanud Nils Muschiolile ja Nikolay Guryevile.

Naispaarismängus jõudsid viljandlannad Lisell Pruul ja Anelle Luik samuti poolfinaali, kuid kaotasid seal kolmes setis esimesena asetatud Natalya Sizonenkole ja Irina Sergejevale.

Segapaarismängus jõudis Anelle Luik finaali koos sakslase Nils Muschioliga. Finaalis pidid nad tasavägises matšis 6:4, 6:7 ja 6:2 tunnistama tugevate Venemaa mängijate Liudmila Nikoyani ja Ivan Syrovi paremust.

All pool avanev video on naiste paarismängu poolfinaalmängust.

ITF G4 Riga women's doubles semifinal

Semifinal against Sizonenko-Sergeeva, unfortunately we lost 6-0 3-6 2-6.

Posted by Anelle Luik on 20. oktoober 2015. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles