Öösel kogunenud vabatahtlikud jätkava mehe otsinguid valges

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadumajäänud 48-aastane Kalmer
Kadumajäänud 48-aastane Kalmer Foto: Politsei

Politseinikud ja kümmekond vabatahtlikku alustasid keset ööd Karksi vallas kaduma jäänud hooldekodu elaniku otsinguid. Varemgi omapäi uitama läinud ja päevadeks jäänud meest pole seni leitud.

Teada on, et 48-aastane Kalmer lahkus Karksi küla hooldekeskusest teisipäeval kella 19 ajal ega ole sinna senini naasnud. Kella 21.30 ajal märgati teda Karksi küla tankla juures ja sealt juhatati ta hooldekodu poole. Keskööks polnud mees aga oma tuppa tagasi jõudnud.

Öösel kell 2.15 käivitas politsei Kalmeri leidmiseks otsinguoperatsiooni, milles osalesid nii politseinikud kui vabatahtlikud. Praeguseks ei ole otsingud paraku tulemust andnud.

Mehel oli lahkudes seljas must jope ja jalas hallid dressipüksid. Ta on tüsedama kehaehitusega, umbes 175 cm pikk ja kaldub kiilaspäisusele. Kõndides hoiab tavaliselt käsi põimituna enda ees ning liipab ühte jalga.

Politseil on alust arvata, et mehe elu võib olla ohus, sest tal pole kaasas vajaminevaid ravimeid.

Kõigil, kes on kirjeldusele vastavat meest pärast eilset õhtut näinud, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Vabatahtlikud päästjad andsid oma Facebooki lehel teada, et nad jätkavad otsinguid ning kui öösel kontrolliti Karksist väljuvaid teid, siis nüüd on keskendutud asula ümbruse läbikammmimisele.

Septembri algul oli Kalmer mitu päeva kadunud ning siis ööbis ta teadaolevalt ühes viljarõugus ja leiti kilomeetri kaugusel Karksist.

Vabatahtlikud otsijad ootavad abilisi lisaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles