Valvekaamera aitab hoida korda, aga ei tee imet

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar aastat tagasi Suure-Jaani bussijaamas huligaanitsenud mees turvakaameraid ei kartnud ja videosalvestise järgi tehti tema isik kindlaks. Vald pole vähem kahju saanud klaase välja vahetanud, kartes, et need lõhutakse uuesti.
Paar aastat tagasi Suure-Jaani bussijaamas huligaanitsenud mees turvakaameraid ei kartnud ja videosalvestise järgi tehti tema isik kindlaks. Vald pole vähem kahju saanud klaase välja vahetanud, kartes, et need lõhutakse uuesti. Foto: Elmo Riig / Sakala

Rohkem kui kaks aastat tagasi lõhuti Suure-Jaani bussijaama ootepaviljoni aknad. Teo toime pannud mees sai alles hiljem videosalvestiselt teada, millega ta hakkama oli saanud.

Paar aastat tagasi otsustas üks vägijooki pruukinud mees näidata iseendale ja teistele, milleks ta võimeline on. Seda, millega ta Suure-Jaani bussijaamas hakkama sai, teadvustas mees endale alles hiljem, kui ta koos politseinikega bussijaamas korra tagamiseks üles seatud valvekaamera salvestist üle vaatas.

Suure-Jaani piirkonnapolitseinik Ivo Kralle, kes toona huligaanitsemise kohta tõendeid kogus, meenutab, et lõhkuja isiku tuvastamiseks kasutas politsei valvekaamera salvestist. See oli ühtlasi tõend alkoholijoobes laamendajale endale, kes politsei sõnul ei mäletanud ootepaviljoni akende segi peksmisest suurt midagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles