Võitjasoosikud vastastele eriti lootust ei andnud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel Viljandi spordihoones mängitud Eesti korvpalli karikavõistluste kahes veerandfinaalkohtumises teenisid võidu mõlemad favoriidiseisuses meeskonnad. Kalev/Cramo alistas 98:86 Valga-Valka/Maks&Mooritsa ning Tartu Rock 71:50 Pärnu Sadama.

Viljandi spordihoones asetleidnud vastasseisud ei kujunenud just kõige võitluslikumaks, ent kaks Eesti tippmeeskonda meelitasid spordihoone tribüünidele tublisti Viljandimaa korvpallipublikut.

Spordikeskuse juhataja Igor Tavaste sõnul pealtvaatajate täpseid arve tal öelda pole. «Saal oli rahvast täis, mõned vabad istekohad siiski leidusid,» lausus Tavaste. Tema sõnul oli õhtu teiseks kohtumiseks, mil tulid väljakule Tartu ja Pärnu võistkond, publikut esimesest mängust enam. «Hinnanguliselt julgen pakkuda kuut- kuni seitsetsada inimest,» ütles Tavaste. Saalis oli ka arvestatav hulk meeskondade toetajaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles