Tulevik vajus tabeli põhja

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond suutis laupäeval kodumurul peetud meistriliiga mängus tiitlikaitsja Tallinna Levadia vastu viigipunktist kinni hoida kuni teise poolaja alguseni. Külaliste kolm vastuseta väravat kohtumise viimasel kolmandikul langetasid Viljandi esinduse turniiritabelis viimaseks.

Kaks nädalat varem karikamängus Infoneti alistanud Tulevik alustas Levadia vastu teotahteliselt ja enesekindlalt, hoides kohtumise suhteliselt aeglase, kinnise ja võimalustevaesena. Algkoosseisus koguni kuus Eesti koondisesse kuuluvat pallurit platsile pannud pealinna klubi tõsisemad skooriüritused piirdusid enne vaheaega ühe lattilöögiga. Paaril korral lubavalt kiirrünnakul vastu nõelanud Tulevik oli mängus täielikult sees.

Paraku mängiti teine poolaeg maha sama sisseharjutatud stsenaariumi kohaselt, mis oli käigus ka nende meeskondade tänavuse hooaja kahes esimeses omavahelises kohtumises. Viljandi paarisajapealise publiku jaoks sai kangelaspõnevikuna alanud etendusest teise vaatuse ajal taas kord tragöödia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles