Keio Kits võitis Võrumaal maastikujooksu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keio Kits.
Keio Kits. Foto: Elmo Riig / Sakala

Keio Kits võitis laupäeval peetud Võrumaa pikamaajooksu sarja viimase, 13,1-kilomeetrise 31. Munamäe–Võru maastikujooksu ajaga 42.23,8, kirjutab jooksuportaal.ee.

«Võtsin jooksu treeninguna. Ega sellisel ebatasasel ja künklikul pinnasel olnudki võimalik väga kiiresti joosta,» vahendas jooksuportaal Viljandimaa mehe sõnu.

Eeloleval pühapäeval stardib ta Elva Mäejooksul ja novembris Tartu Novembrijooksul. «Praegu on enesetunne päris hea ja iga korraga järjest paremaks läinud,» ütles Keio Kits, kes pärast kannakõõluse paranemist hakkas rohkem harjutama augustis ja kavatseb lõppevast hooajast võtta viimast. Uue hooaja kohta ei julgenud ta veel midagi prognoosida. «Vaatame, kuidas tervis vastu peab,» lisas ta.

Viljandimaa mehe järel lõpetas Võrus minut hiljem tartlane Anti Puustus, kolmandana ületas ajaga 44.15 lõpujoone parim Võrumaa jooksja Karel Hussar.

Kiireim naine oli ajaga 51.50 Jana Treier, kes üldjärjestuses sai 39. koha. Jooksu lõpetas 153 meest ja 113 naist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles