Koolivaheajal saab noortekeskusesse tulla pidžaamaga ja hammustada ahjusooja keeksikest

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abja noortekeskuses valmistatakse koolivaheajal muhvineid.
Abja noortekeskuses valmistatakse koolivaheajal muhvineid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Noortekeskused üle maakonna on saabuva koolivaheaja täitnud hulga põnevate käikude ja sündmustega, mis kohati hõlmavad isegi öötunde.

Karksi-Nuia noortekeskuse juhataja Kertu Reva rääkis, möödunud aastal oli noortekeskuses ööbimise võimalus hästi populaarne ja ka seekord korraldatakse pidžaamapidu. Reva selgitas, et seda tehakse kahes grupis nii, et nooremad lapsed lähevad õhtuks koju, aga vanematel on võimalik ka ööseks majja jääda. Samuti on vaheajal plaanis külla minna Abja ja Mõisaküla noortekeskusele.

Abja noored olid noortekeskusele esitanud soovi minna paintballi'i mängima ja seda ka homme tehakse. Reedel minnakse sealse juhataja kohusetäitja Liisi Rääbuse sõnul Pärnusse kinno ning nädala sees korraldatakse lauamängude pärastlõuna. «Me lähme sel nädalal ka mööda vana raudteed matkama ja teeme muffineid,» lisas ta ja rääkis, et noortele meeldib kokata ning kõik ettevõtmised, mis on söögiga seotud, toovad alati palju rahvast kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles