Üllatusesinejad tulevad Viljandist

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert-Kaupo Kähri (pildil) ja Jan Pantaloni esimene hooaeg Eesti autoralli meistrivõistlustel lahenes neile eneselegi üllatuslikult meistritiitliga.
Gert-Kaupo Kähri (pildil) ja Jan Pantaloni esimene hooaeg Eesti autoralli meistrivõistlustel lahenes neile eneselegi üllatuslikult meistritiitliga. Foto: Janica Sepp

Rahvarallidest tüdinud viljandlased Gert-Kaupo Kähr ja Jan Pantalon läksid tänavu suurt rallit vaid proovima, ent nüüd tuleb neil pükstele viigid sisse ajada ning sõita hooaja lõpupeole meistrikarikat vastu võtma.

Nagu ütles Gert-Kaupo Kähr, võib teda ja tema kaardilugejat pidada lõpupeo üllatusesinejaks, sest seda, et nad kohe esimesel aastal oma klassi meistrina lõpetavad, ei oleks osanud vist keegi arvata.

«Meil oli sama palju õnne, kui masinal jäi puudu hobujõudu,» nentis Kähr ning lisas, et võrdluses konkurentide autodega kõnelevad nende masina võimsusnäitajad päris tugevalt nende kahjuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles