Avalik järelepärimine omavalitsuste liidule

, Viljandimaa elanik, majutusettevõtte pidaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

PÕHILISELT AJENDAS mind küsimustele avalikult vastuseid paluma lihtne asjaolu, et mida rohkem külalisi käib meie piirkonnas, seda suurem on kasu kogu maakonnale. Lisaks soov maakonna elanikuna teada saada infot, mida ei leia kahjuks Viljandimaa omavalitsuste liidu (VOL) kodulehelt ega ole õnnestunud saada ka kirjalikult.

Juba pikemat aega valmistab muret VOL-i tegevusetus maakonna turismi arendamisel. On ju VOL Viljandi maavalitsuse ja Viljandimaa arenduskeskuse kõrval ainuke maakonna arengut juhtiv asutus, kelle põhikirjast leiab turismi arendamise ja sellele kaasaaitamise.

ESITEKS: miks liit esimees Kalevi Kauri isikus heidab just praegu maavalitsusele ette, et veebileht viljandimaa.ee on kehv (vaata 19. septembri Sakalast «Kohapeal seisev veebileht pahandab valla- ja linnajuhte» – toimetus)? Miks ei ole VOL ise veebikeskkonda arendanud?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles