Anttila seis: poodi pole, silti pole, veebileht on

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval võeti bussijaama hoonelt maha Anttila kaupluse silt.
Teisipäeval võeti bussijaama hoonelt maha Anttila kaupluse silt. Foto: Herki Helves

Aktsiaseltsi Anttila kauplus Viljandi bussijaama teisel korrusel on suletud ning teisipäeval eemaldati hoonelt ka selle silt. Anttila veebileht on peaaegu muutmata kujul üleval, kuid midagi tellida sealt ei õnnestu.

Ehkki Sakala kirjutas juba 16. septembril, et likvideeritava ettevõtte poe uksed on endiselt avatud, aga selle letid enam-vähem tühjaks müüdud, jätkus kauplusel elujõudu veel ligemale kolmeks nädalaks. Eelmise nädala algul sai aga täidetud sakslastest omanike korraldus pood tühjaks müüa ja kaubaks läksid viimasedki asjad. Kaduva firma kohalik klienditeenindus- ja turundusjuht Reta Lepp ei osanud öelda, milline ese osutus kõige viimaseks, mis kauplusest ära osteti, küll aga teadis ta nimetada, et viimaste omanikku oodanud esemete sekka kuulusid näiteks ühed kardinad ning mõned kleidid ja jakid.

Praegu seisab kauplusesse viiva trepi keskel harkjalal tahvel, millel olev silt teatab lühidalt, et Anttila kauplus on suletud, ning tänab koostöö eest. Uuel tänaval Anttila Eesti esinduse kontoris valitseb vaikus juba suvest saati, mil aktsiaseltsi hingusele minek teatavaks sai.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles