Sakala Teed jääb uuest aastast Viljandimaa teedest ilma

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala Teede logoga autosid näeb Viljandimaal veel aasta lõpuni, siis tulevad siinsetele teedele Vooremaa Teede teehooldusautod ja -traktorid.
Sakala Teede logoga autosid näeb Viljandimaal veel aasta lõpuni, siis tulevad siinsetele teedele Vooremaa Teede teehooldusautod ja -traktorid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tosin aastat Viljandimaa suuri maanteid hooldanud osaühingu Sakala Teed üks omanikke tunnistab ausalt, et on kurb harjumuspärase töö kaotamise pärast ega mõista, kuidas konkurent suutis nii odava pakkumise teha.

«See pakkumine, millega riigihanke konkurss võideti, on tublisti odavam sellest kulust, millega meie suudaksime ka kõige kergematel talvedel hakkama saada,» tunnistas osaühingu Sakala Teed omanik Andres Gailit.

Suve keskel sai selgeks, et 12 aastat maakonna teid hooldanud ettevõte 1. jaanuarist oma kodumaakonnas enam tööd ei leia. Nagu seadus nõuab, korraldas maanteeamet uue hooldaja leidmiseks riigihanke. Kuuest osalejast tegi kõige odavama pakkumise aktsiaselts Vooremaa Teed. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles