Puud teevad ruumi kõnniteele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilseks jõuti töödega nii kaugele, et jupphaaval mahavõetud suurtest puudest jäid alles inimesekõrgused kännud.
Eilseks jõuti töödega nii kaugele, et jupphaaval mahavõetud suurtest puudest jäid alles inimesekõrgused kännud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Lähema paari nädala jooksul valmib Viljandis Kooli tänaval äärekiviga kõnnitee, millest seal seni puudus on olnud. Selle heaks võeti maha Kesklinna kooli staadioni ääres kasvavad puud.

Eelmise nädala teisel poolel alanud tööga jõuti eilseks nii kaugele, et jupphaaval maha võetud suurtest puudest jäid alles inimesekõrgused kännud. Viljandi linnavalitsuse majandusameti juhataja Reevo Maidla ütlemist mööda peaks järgmisel nädalal saama paigaldatud sajuvee äravoolutoru ning ületuleval nädalal jõutama äärekivide paigaldamiseni. Kõnnitee tuleb betoonkivist.

Maidla kinnitust mööda polnud mahavõtmisele läinud puude seisukord just kiita. «Need olid üsna näruses seisus – vastu aeda kõverad. Midagi väärtuslikku nende mahavõtmisega kaduma ei läinud,» lausus ta. Tema sõnul ei ole linnavalitsusse seni pöördunud inimesi, kellele see samm oleks vastukarva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles