«Mulgi sügispommi» võidud jäid tänavu koju

, Viljandi SVK juhatuse liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordiveteranide koondise korraldatud võistlus «Mulgi sügispomm» lõppes osalejate ühispildiga. Osalejate keskel pjedestaalil seisab Hilja Bakhoff ja tema kõrval paremal on tänavuse mõõduvõtu parim mees Arvo Nurm.
Viljandi spordiveteranide koondise korraldatud võistlus «Mulgi sügispomm» lõppes osalejate ühispildiga. Osalejate keskel pjedestaalil seisab Hilja Bakhoff ja tema kõrval paremal on tänavuse mõõduvõtu parim mees Arvo Nurm. Foto: Erakogu

Laupäeval Viljandi linnastaadioni heiteväljakul peetud veteranide lahtise vasara- ja raskusheite võistluse «Mulgi sügispomm» võidud jäid erinevalt eelmisest aastast Viljandi spordiveteranide koondise esindajatele.

Võistlusel selgitatakse paremus vasara- ja raskusheite tulemuse liitmisel. Heitevahendeid kasutavad võistlejad nii, nagu eri vanuserühmades ette nähtud.

Arvo Nurm (vanuseklass M65) sai kogusummaks 56.43 (39.86+16.57). Tema esikoht tuli tänu viimasel katsel saavutatud raskusheite tulemusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles