Mulgi rattaralli liitub Eesti suurima maanteerattasarjaga

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filter maanteekarikasarja sõit.
Filter maanteekarikasarja sõit. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti suurim maanteeratturitele mõeldud võistlussari, Filter Maanteekarikasari paisub järgmisel hooajal ühe sõidu võrra, sest sellega liitub Viljandimaal sõidetav Mulgi rattaralli.

Esialgseks plaani kohaselt tuleb Mulgi rattaralli järgmisel suvel 19. juunil.

«Viljandis on meil kindel plaan lõpetada sõit mäefinišiga. Millist lõputõusu kasutame, selgub pärast ajurünnakuid,» lausus Filter Maanteekarikasarja peakorraldaja Mihkel Reile. «Mäefinišiga etapp on olnud üks minu unistusi. Teadupärast on just mäe tipus lõppevad etapid olnud suurtuuridel publikumagnetid.»

Paika on saanud ka esialgne Filter Maanteekarikasarja kalender. 7. maist 3. septembrini on kavas kaheksa etappi ning rattasõbrad saavad sportlikult aega veeta järjekorras Kuusalus, Elvas, Tabasalus, Viljandis, Haapsalus, Pandiveres, Võrus ja Tallinnas.

Sel aastal sõidetud Mulgi rattaralli kuulus Eesti Rahva Velotuuri nime kandvasse sarja, kuid selle sarivõistluse etappidel osaleb tavapäraselt vähem rattureid kui Filter Maanteekarikasarjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles