Trikitajad pääsesid uutele rampidele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Süld (vasakul) on Viljandi lennukitehases valminud trikipargi ehituse eestvedaja. Värskete radadega on rahul ka trikirattur Kaspar Laanisto.
Kris Süld (vasakul) on Viljandi lennukitehases valminud trikipargi ehituse eestvedaja. Värskete radadega on rahul ka trikirattur Kaspar Laanisto. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile pärastlõunal said sõitjad lennukitehases Viljandi noortekeskuse sisepargis trikitama asuda.

Septembri keskpaigast siseparki ehitanud ettevõtte OnWheels eestvedaja Rasmus Paimre ütles, et tulemus sai täpselt selline, nagu oli kavandatud. Seda kinnitas ka vaatepilt. Kõik kaared ja kaldteed olid just niisugused, nagu need olid olnud möödunud kuul Paimre näidatud kavandil. Mitu rampi kõrgub seinte najal ning saali keskel on trikitamiseks püramiide ja hüppebokse.

Pargi uuendamise asjaajamise enda peale võtnud viljandlane Kris Süld märkis veel enne seda, kui sõitjad said rajatist katsetama asuda, et loodetavasti on tulemus selline nagu vaja. «Tagasisidet veel saanud ei ole, aga ehitustöö on kvaliteetne. OnWheelsi mehed on sama asja juba teinud ja «Bashi» ajal olime nende tööga väga rahul,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles