Kõpu vallavanema korruptsioonisüüdistus jäi kohtusaali toppama

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtuloos, mille keskmes on Kõpu vallavanem Tõnu Kiviloo (keskel), on süüdistus esitatud veel kolmele inimesele ja kahele juriidilisele isikule.
Kohtuloos, mille keskmes on Kõpu vallavanem Tõnu Kiviloo (keskel), on süüdistus esitatud veel kolmele inimesele ja kahele juriidilisele isikule. Foto: Marko Saarm

Viljandi kohtumajas pidi täna algama vähemalt kümme päeva kestev kohtuistung ametikuritegudes ja omastamises süüdistatava Kõpu vallavanema Tõnu Kiviloo üle, kuid kaitsja haigestumine lükkas istungi alguse edasi jaanuarisse.

Väga mahukas kohtuasjas tuleb prokuröril tõestada nelja inimese, ühe firma ja ühe mittetulundusühingu süü. Ainuüksi süüdistuskokkuvõte on 65 lehekülge ning selleks, et kohtus saaks kõik dokumendid üle kontrollitud ja inimesed üle kuulatud, kulub vähemalt kümme päeva.

Esmaspäeva hommikul olid kohtumajas kohal kõik süüdistatavad, kuid üks kaitsja ei saanud terviserikke tõttu osaleda ning arstid ei luba teda tööle tagasi enne novembri algust. Seega kulus kohtu tööaeg hommikul uue sobiva istungiaja leidmisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles