Tartus elav nepallane avab Viljandis restorani

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kamal Prasad Chalise Tartus oma teises, Tiibeti restoranis Himaalaja Jutud, mille ta avas eelmisel aastal.
Kamal Prasad Chalise Tartus oma teises, Tiibeti restoranis Himaalaja Jutud, mille ta avas eelmisel aastal. Foto: Kristjan Teedemaa

Majas, mis Viljandis Lossi ja Tartu tänava nurgal pikka aega tühjalt seisis, on end sisse seadnud Aasia restoran Vaga Mama. Nime tagant ei tasu otsida vagaseks tehtud või tasast mammat, vaid hoopis sisemist rahu.

Sellise nimega restoran on juba Tartus ja Pärnus. Mõnda aega Viljandi südalinna majas toimetanud restoranipere on valmis siinse toidukoha uksed avama 14. oktoobril. 

Osaühingu Vaga Mama juhataja, Nepalist pärit Kamal Prasad Chalise, kes on viimased 15 aastat elanud Tartus, ütles, et söögikohal läheb igal pool hästi. «Mõtlesin, et Viljandi on väike koht ja rahvale võib-olla meeldiks midagi erilisemat saada,» rääkis ta. Vaga Mama hakkab pakkuma Nepali, Hiina ja Tai toite. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles