Meie noored maadlejad kimbutasid naabreid

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirivere noormees Keiro Asu näitas Järvamaa lahtistel noorte vabamaadluse meistrivõistlustel oma võimu ja sai kõige kergemas võistluskaalus veenva esikoha. Pildil seljatab ta vastast.
Kirivere noormees Keiro Asu näitas Järvamaa lahtistel noorte vabamaadluse meistrivõistlustel oma võimu ja sai kõige kergemas võistluskaalus veenva esikoha. Pildil seljatab ta vastast. Foto: Valdeko Kalma

Noored vabamaadlejad rassisid nädala eest Türil Järvamaa meistri tiitlite pärast. Viljandi spordikooli õpilased korjasid hea saagi, võites üheksa kuld- ja kolm hõbemedalit.

Kõige kergemas kehakaalus alla 23 kg oli heas hoos Kirivere noormees Keiro Asu. Tema enesekindlus oli muljetavaldav: ta alistas kõik oma vastased neile tehnilisi punkte loovutamata ning kõik kohtumised lõpetati tema ilmse ülekaalu tõttu enne matši lõpuvilet.

Keiro Asu kõik vastased olid Järvamaa noormehed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles