Mulkide tänavune uhkus kannab Abja paruni antud perekonnanime

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aasta Mulgimaa Uhkuse auhinna saajaks valiti tekstiilikunstnik professor Anu Raud, keda õnnitlesid veel ametis olnud mulkide vanem Enn Mihailov ja Mulgi kultuuri instituudi juhataja Kaja Allilender.
Möödunud aasta Mulgimaa Uhkuse auhinna saajaks valiti tekstiilikunstnik professor Anu Raud, keda õnnitlesid veel ametis olnud mulkide vanem Enn Mihailov ja Mulgi kultuuri instituudi juhataja Kaja Allilender. Foto: Marko Saarm / Sakala

«Ega see Abja kultuurimaja kummist ole,» hõikas mees kerge muigega kultuurimaja taga eramaja aiast. «Oh sa jumal!» hüüatas temaga parajasti paar sõna vahetanud parkimiskorrapidaja ja kiirustas halli Mazdat tagasi kutsuma.

Auto oli suuna võtnud otse kultuurimaja taha, aga sinna Mulgi konverentsile tulijate sõidukid enam ei mahtunud ja need tuli künkast allapoole parkida.

«Oleks võinud hobusega tulla nagu vanasti – oleks rohkem mahtunud,» tähendas mees aiast. Parkimiskorrapidaja lausus seepeale kultuurimaja poole viibates, et osa tuleb ikka jala või vähemalt bussiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles