Retrovideodisko klubi on kogunud populaarsust kogu Eestis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Retrovideodisko klubi liikmed ja sõbrad loovad koos muusika ja videoga tantsusaali toreda meeleolu.
Retrovideodisko klubi liikmed ja sõbrad loovad koos muusika ja videoga tantsusaali toreda meeleolu. Foto: Raivo Sirelpuu

Laupäeva õhtul oli Männimäel retrovideodisko. Retro tähendab siinjuures seda, et peol kõlav muusika on pärit eelmise sajandi 80. ja 90. aastatest. 

Klubi eestvedaja Raivo Sirelpuu sõnul tekkis klubi temaealiste inimeste soovist puhata ja lõõgastuda noorusaja rütmide saatel. «Siia tulevad enamasti sellised inimesed, kes käivad pubis ja ööklubis harva või ei käi neis üldse, aga tantsida tahavad,» ütles Sirelpuu.

Retrovideodisko klubi on populaarsust kogunud kogu Eestis, sest on niisuguses vormis üsna haruldane. «Meie diskole tullakse mitmelt poolt. Männimäe külalistemaja saal mahutab 150 inimest ja mõnel korral on piletid enne peo algust ka defitsiitseks muutunud,» on Sirelpuu publikuhuviga rahul. Ta peab 2013. aastast kord kvartalis retrovideodiskosid korraldavat klubi omanäoliseks ja haruldaseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles