iPhone 6 valitseb endiselt müüdumate nutitelefonide edetabelit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IPhone..
IPhone.. Foto: Reuters / Scanpix.

Eesti Telekomi kaubamüügi statistikast selgub, et selle aasta kolmandas kvartalis juhtis müüdumate nutitelefonide edetabelit endiselt iPhone 6.

Nimetatud perioodi müüdumate nutitelefonide esikümnest leiab nelja tootja, Apple`i, Samsungi, Sony ja Huawei mudeleid. Seejuures on Apple esindatud ühe, Samsung kuue, Sony kahe ja Huawei ühe mudeliga.

Eesti Telekomi seadmete ja kaubamüügi osakonna juhataja Ardi Ratassepp märkis, et iPhone 6 müügiedu on pakkunud meeldivaid üllatusi ning nõudlus selle järele on ühtemoodi suur nii era- kui äriklientide seas.

Teisele ja kolmandale kohale on nutitelefonide müügitipus kerkinud kaks Samsungi mudelit: Samsung Galaxy J5 ja Samsung Galaxy Core Prime. Need on soodsama hinnaklassi seadmed, mille kliendihind on vastavalt 199 ja 129 eurot. Endiselt mahuvad tabelisse Sony vee- ja tolmukindlad mudelid Sony Xperia Z1 Compact ja Sony Xperia Z3 Compact, mis asuvad vastavalt neljandal ja seitsmendal kohal.

Samas on seekordsesse edetabelisse end sisse murdnud ka Samsungi uusim lipulaev ehk Samsung Galaxy S6 Edge. See paikneb üheksandal positsioonil. Kümnendaks on kerkinud järjekordne uustulnuk Huawei Honor 4X.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles