Räbalais tellingud rikuvad südalinna ilmet veel pikalt

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna tänav 8 maja on näotul moel tellingutes olnud juba poolteist aastat ja tänavu pole lootustki neist vabaneda.
Tallinna tänav 8 maja on näotul moel tellingutes olnud juba poolteist aastat ja tänavu pole lootustki neist vabaneda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi kõige käidavamas kohas, Tallinna ja Tartu tänava nurgal seisvat ajaloolist äri- ja elumaja on juba poolteist aastat ümbritsenud kipakad tellingud ning räbaldunud kattekangad. Nii jääb see veel pikaks ajaks.

Aadressi Tallinna tänav 8 kandvat hoonet asuti omaniku tellimusel renoveerima läinud aasta varakevadel. Juba toona ümbritseti kogu ehitis, kaasa arvatud katus, ebapüsivana näiva karkassiga ning kinnitati selle külge hulk määrdunud riidetükke ja pikk roheline kaitsevõrgu riba.

Ehkki maja juures seisatades ja kaltsude vahelt sisse piiludes võib veenduda, et vahepeal on selle katusekonstruktsioonide uuendamine ja teise korruse soojustamine edasi läinud, risustab objekt üldise väljanägemisega kesklinna täpselt samamoodi nagu poolteist aastat tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles