Käsipallipoisid tõid koju kuldkarika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli alla 11-aastaste käsipallimeeskond saavutas treener 
Marko Koksi juhendamisel Eesti karikavõistlustel esikoha.
Viljandi spordikooli alla 11-aastaste käsipallimeeskond saavutas treener Marko Koksi juhendamisel Eesti karikavõistlustel esikoha. Foto: Eesti käsipalliliit

Viljandi spordikooli käsipallipoisid alistasid pühapäeval Harjumaal üheksa osalejaga Eesti karikavõistlustel kõik oma vastased ja tõid koju kirkaima trofee.

Randvere kooli spordisaalis peetud D2-vanuseklassi ehk alla 11-aastaste karikaturniiril pidasid nad treener Marko Koksi juhendamisel neli kohtumist. Kahes esimeses alistasid nad alagrupikaaslased Aruküla ja HC Tallinna. Kui pealinna esindust võitsid nad suurelt, 21:7, siis Aruküla spordiklubi meeskonda ainult kahe punktiga, 17:15.

Turniiri teisel päeval peetud alagrupivõitjate mõõduvõtul teenisid meie poisid Põlva spordikooli esimese esinduse üle 20:13 ja SK Tapa üle 19:17 võidu. Kõik kohtumised ja kogu turniiri võitnud Viljandi spordikooli esinduse järel lõpetas teisena Põlva ja kolmandana Tapa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles