Kuldne retriiver Debby tõi kõnevõimetule sõna suhu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesed teraapiakoeratiimide eksamid olid Eestis mullu suvel ning möödunud sügisel sai ka Debbyst ja tema omanikust Meeli Eismannist tiim, kes lisaks lugemiskoerana lasteraamatukogus pakkus teraapiavõimalust eakatele.
Esimesed teraapiakoeratiimide eksamid olid Eestis mullu suvel ning möödunud sügisel sai ka Debbyst ja tema omanikust Meeli Eismannist tiim, kes lisaks lugemiskoerana lasteraamatukogus pakkus teraapiavõimalust eakatele. Foto: Marko Saarm / Sakala

Üheksa-aastane kuldne retriiver Debby on Eesti esimene litsentsiga teraapiakoer, kes pärast aasta kestnud tööd läks selle nädala algul pensionile.

Raamatukogus ja perekodus lastele ning Viljandi haigla õendus-hoolduskeskuses vanuritele seltsi pakkunud Debby käis koos perenaise Meeli Eismanniga viimaste nädalate jooksul oma inimestele teada andmas, et lahkub töölt.

Koer tõi sõna suule  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles