Suure-Jaani tüdrukud võitsid finaalturniiri

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani kooli naiskond võitis Eesti Koolispordi Liidu tütarlaste jalgpalli finaalturniiri.
Suure-Jaani kooli naiskond võitis Eesti Koolispordi Liidu tütarlaste jalgpalli finaalturniiri. Foto: Erakogu

Kolmapäeval Viljandis peetud Eesti koolispordi liidu kuuenda kuni üheksanda klassi tütarlaste jalgpalli meistriliiga finaalturniiril saatis edu Suure-Jaani kooli esindust.

Kümne kooli naiskonna osavõtul peetud finaalturniiril järgnesid võitnud Suure-Jaani kooli esindusele Tabasalu ühisgümnaasiumi ja Lümanda põhikooli võistkond. Viljandimaalt osalesid veel Paalalinna ja Heimtali kool, nemad lõpetasid vastavalt üheksanda ja kümnenda kohaga.

Spordiklubi Suure-Jaani United treeneri Sergei Vassiljevi juhendamisel mänginud võidukasse naiskonda kuulusid Karily Sülla, Karina Elias, Raneli Sonk, Sandra Liir, Anna-Liisa Joandi, Teisi Toomsalu, Kertu Reinup ja Aurelia Vainaru.

Võiduka võistkonna parim mängija oli Kertu Reinup, Paalalinna koolist nimetati parimaks Reti Talts ja Heimtali võistkonnast Berit Lehtsaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles