Marko Koks: esitasime hooaja kõige kehvema partii

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval Eesti käsipallimeistrivõistlustel võõral väljakul HC Kehralt 32:29 lüüa saanud Viljandi HC meeskonna juhendaja Marko Koks tunnistas, et tiheda mängugraafiku tõttu oli nende mängus näha väsimuse märke ning kindel kaotus Kehra/Horizon Pulp&Paperi meeskonnale tuli senise hooaja kõige halvema mänguga.

"Kehra oli meist parem. Tihe mängugraafik pole meile andnud võimalus füüsilist vormi kosutada. Igatahes esitasime hooaja kõige kehvema partii,« rääkis Koks.

Kehralased võitsid koduseinte toel 32:29 (poolaeg 16:12). Viimasele viiele minutile 31:24 eduseisus läinud Kehra parimad olid lõpuks Marko Slastinovski 11, Kaspar Lees viie ning Uku-Tanel Laast, Kaupo Liiva ja Dmõtro Jankovski nelja tabamusega. Viljandlaste resultatiivseimateks osutusid Ott Varik üheksa ning Kristo Voika ja Karl Toom viie väravaga.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi juhendaja Indrek Lillsoo sõnul tõid neile edu eelkõige distsipliin ja oma mängujoonisest kinnipidamine. »Me ei läinud kaasa Viljandi kõva kaitse ja emotsiooniga. Lahendasime oma ülekaalud ära ning avapoolajal hästi tegutsenud Slastinovski lisas meile enesekindlust,« lausus Lillsoo.

Samas, meistriliiga viienda vooru kohtumises alistas Põlva Serviti  kodusaalis 35:23 HC Viimsi/Tööriistamarketi. Nüüd on Viljandil ja Servitil viiest mängust kirjas neli võitu ja kaotus, ühe kohtumise vähem pidanud Kehral on üks kaotus ja kolm võitu.

Laupäeval lendavad viljandlased Kreekasse, kus 11. oktoobril peavad Euroopa »Challenge Cupi" sarja esimese kohtumise AO Poseidon Loutrakiou võistkonnaga. Nende meeskondade korduskohtumine saab Viljandi spordihoones teoks 17. oktoobril. Enne kodusaalis peetavat eurosarja kohtumist võõrustavad viljandlased kolmapäeval meistriliiga vastasseisus veel Audentese spordiklubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles