Lääne-Virumaa aasta õppija tiitli sai kurttumm viljandlane

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel aastal kestab täiskasvanud õppija nädal 9.–16. oktoobrini. Kolmapäeval said tänavused parimad tarkuse nõutajad auhinnatud. Aasta õppijalt Rannus Kiviloolt on nii suurtel kui väikestel inimestel mõndagi õppida, eelkõige töökust.
Sellel aastal kestab täiskasvanud õppija nädal 9.–16. oktoobrini. Kolmapäeval said tänavused parimad tarkuse nõutajad auhinnatud. Aasta õppijalt Rannus Kiviloolt on nii suurtel kui väikestel inimestel mõndagi õppida, eelkõige töökust. Foto: Meelis Meilbaum

“Õpi, õpi, õpi, sellest läheb maailm paremaks,” laulsid väikesed inimesed sajaaastases hariduskantsis avatuks täiskasvanud õppija nädala maakondliku tunnustusürituse aasta õppijate ja koolitajate auks. Ja igaüks saalis kuulas ja õppis.

Kui viipekeeletõlk edastas Rakvere sammastega koolis 2015. aasta õppija tiitli omanikule Rannus Kiviloole (26) teiste tunnustatute nimed, vahendas nende tarkusi ja kogemusi, õppisid sellel kolmapäevasel pärastlõunal kõik kohalviibijad midagi uut.

Nimelt on 2015. aasta Lääne-Virumaa aasta õppija Rannus Kiviloo, kurttumm noormees, keda tema õppeasutus, Rakvere ametikool tänas tee leidmise eest nende juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles