Linn otsib kõige stiilsemat roosi

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu võib Viljandi teabekandjatel näha mitut valge roosi teemalist logo. Väljakuulutatud ideevõistlus peaks ajapikku viima selleni, et igal pool kasutatakse ühesugust märki.
Praegu võib Viljandi teabekandjatel näha mitut valge roosi teemalist logo. Väljakuulutatud ideevõistlus peaks ajapikku viima selleni, et igal pool kasutatakse ühesugust märki. Foto: Elmo Riig / Sakala (montaaž)

Viljandi linnavalitsus otsib linnale uut logo, mida saaks edaspidi kasutada igal pool, kus ametlikku sümbolit vaja võib minna, olgu see kohvitass, tänukiri või linna koduleht.

Seni kasutatud logodest uus kardinaalselt erinema ei pea. Nimelt on praegu kestva ideevõistluse tingimustes kirjas, et töö aluseks peaks olema võetud Viljandi vapp.

«Kui inimesed mõtlevad, mis on Viljandi sümbol, siis selleks on olnud ja jääb ka edaspidi valge roos. See on linna põhikirjaga kindlaks määratud ja seda me muutma ei hakka,» rääkis linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Johan-Kristjan Konovalov. «Küll aga ootame, et konkursil osalejad asuksid seda stiliseerima ja pakuksid välja terviklahenduse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles