Viljandi poliitik lahkus riigiettevõtte juhtide seast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Randel Länts
Randel Länts Foto: Elmo Riig / Sakala

Veel paar kuud tagasi koguni kahe suure riigiettevõtte, Tallinna Sadama ja Eesti Energia nõukogusse kuulunud endine Viljandi volikogu juht Randel Länts on lühikese aja jooksul lahkunud mõlema firma juhtide hulgast.

Kui Tallinna Sadama nõukogust taandumine oli pigem sunnitud tegevus pärast juhatuse ümber kerkinud altkäemaksuskandaali, siis Eesti Energiast läks Länts ära omal soovil. «Mulle ei meeldinud see teema,» põhjendas ta ning rõhutas, et lahkumine oli täielikult tema enda otsus ja soov.

Nii Tallinna Sadama kui Eesti Energia nõukogus oli Länts sotsiaaldemokraatide esindajana. «Uues sadama nõukogus pole enam ühtegi poliitikut,» lisas ta. Tallinna Sadama juhtide hulgast lahkumine ehk kogu nõukogu tagasiastumine oli Läntsi sõnul ainumõeldav otsus. «Mida puhtamaks selle ettevõtte juhtimine teha, seda parem, sest kaudselt oli nõukogul juhtunus oma vastutus,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles