Suurfirma kavandab seitset krunti liitvat hoonet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Aknal ja Uksel on suured tehased Raua ja Piiri tänava vahelises kvartalis. Nüüd kavandatakse sinna veel üht hoonet.
Viljandi Aknal ja Uksel on suured tehased Raua ja Piiri tänava vahelises kvartalis. Nüüd kavandatakse sinna veel üht hoonet. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa suurimal eraettevõttel Viljandi Aken ja Uks tuli otsustada, kas tegevuse optimeerimiseks tootmist suurendada või vähendada. Otsus langes laienemise kasuks.

Esmaspäeval lubasid linnajuhid algatada detailplaneeringu korraga seitsmel kõrvuti asuval krundil, mis kuuluvad Viljandi Aknale ja Uksele. Ettevõte tahab sinna ehitada suure hoone, millest saaks tema logistikakeskus. «See ei ole ladu, aga ka mitte klassikaline tootmishoone,» selgitas ettevõtte tegevjuht Rain Hüva.

Tema sõnul ei saa praegu rääkida veel ehitamisest, sest esialgu on ettevõttel alles luba alustada ehituse kavandamist. Eesmärk on aga järgmiseks sügiseks majakarp püsti panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles