Ugala tegi kesklinna piletimüügistaabi

Margus Haav
, kultuuritoimetuse toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala tegi oma piletimüügipunkti Sakala keskusesse. Viljandi Kesklinna kooli matemaatikaõpetaja Kätlin Ingi on kõik soovitud piletid kätte saanud, et juba varsti koos IX-a ja -b klassiga vaadata Ugalas esietenduvat noortelavastust «Moraal».
Ugala tegi oma piletimüügipunkti Sakala keskusesse. Viljandi Kesklinna kooli matemaatikaõpetaja Kätlin Ingi on kõik soovitud piletid kätte saanud, et juba varsti koos IX-a ja -b klassiga vaadata Ugalas esietenduvat noortelavastust «Moraal». Foto: Heigo Teder

Ugala müüs eile alanud sooduskampaania esimese päevaga umbes tuhat piletit. Tänavu on märgatavalt suurenenud internetist ostjate osa: sel moel soetatakse juba ligi pooled piletid.

Ugala piletite soodusmüük kestab laupäevani. Kõik koduetenduste piletid maksavad 10 eurot. Teatri avalike suhete ja turundusosakonna juhataja Mari Nurk kinnitas, et see on hea võimalus tulla tutvuma viie väga erineva saaliga, kus teater sel hooajal tegutseb.

Uued kohad ootavad

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles