Kristiine Miilen on Rovaniemis alustanud hästi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine Miilen mängib sel hooajal Soomes Rovaniemi naiskonnas.
Kristiine Miilen mängib sel hooajal Soomes Rovaniemi naiskonnas. Foto: Erakogu

Viljandlanna Kristiine Miilen on Soome naiste võrkpalli meistriliigas kanda kinnitanud ning seni peetud kolmes kohtumises näidanud järjest suuremat mängukindlust.

Mullu mängis Miilen Tartu naiskonnaga koduliigas. Augustis siirdus ta aga Rovaniemi Woman Volley naiskonda ning on nüüd uuel koduklubil aidanud kolmest mängust kaks võita.

Soome naiste meistriliiga avavoorus kaotas Rovaniemi naiskond 0:3 Orivesi Ponnistusele. Miileni kontole märgiti selles kohtumises 10 punkti. Teise vooru 3:1 võidumängus LiigaPloki vastu korjas viljandlanna oma kontole 16 punkti. Kolmandas kohtumises oli ta juba tõeliselt heas hoos. Nimelt tegi Rovaniemi esindus esimese etteaste kodupubliku ees ja see lõppes 3:0 (23, 22, 22) võiduga eelmise hooaja finalisti LP Kangasala üle. Miilen realiseeris rünnakud 51-protsendiliselt, lüües 37 tõstest punktiks 19. Lõpuks kogus ta oma statistikakontole 23 punkti, jäädes sealjuures koguni 16 punktiga plusspoolele. Suurepärase soorituse teinud Miilen valiti ka kohtumise parimaks mängijaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles