Ettevõtluspäev Viljandis: suur rahahimu ettevõtjaks ei tee

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ettevõtte rajamise motiiviks peaks olema mõni ainulaadne idee, mitte pelgalt soov raha teenida, tõdesid Viljandi firmajuhid Sakala keskuses toimunud ettevõtluspäeval. 

„Sageli öeldakse, et ettevõtlusega tahetakse tegeleda raha teenimise pärast, kuid see on vale. Ettevõtlusega tasub tegeleda siis, kui on olemas idee,“ lausus majandusekspert ja investor Kristjan Lepik. Ta soovitas ringi vaadata, otsides vastust küsimusele, mida saaks paremini teha. „Iga äri algab sellest, et midagi saaks olla paremini,“ kinnitas Lepik.

Pakiautomaatide tootja Cleveroni juht ja omanik Arno Kütt Arno Kütt nõustus, et ainult raha pärast asju teha ei saa. „Sel juhul pole sa ettevõtja, vaid pigem spekulant või hasartmängur. Kui näed probleemi, lood lahendusi, annad inimestele uusi võimalusi, on nad nõus selle eest raha maksma,“ selgitas Kütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles