Finaali pääses kaks Viljandi bändi

Margus Haav
, kultuuritoimetuse toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud suvel kogunenud Ol’Mill soovib rahvale näidata, et lisaks argipäevasele popmuusikale on ka teisi muusikastiile.
Möödunud suvel kogunenud Ol’Mill soovib rahvale näidata, et lisaks argipäevasele popmuusikale on ka teisi muusikastiile. Foto: Kris Süld / Sakala

Nädalavahetusel oli Tartus üle-eestilise võistluse «Noortebänd 2015» kaks poolfinaalkontserti, millelt pääsesid finaali Viljandi bändid Lights on the Ceiling ja Ol’ Mill.  

Tänavuse koolibändivõistluse BÄM laureaadi, trio Ol’ Mill repertuaari kuuluvad nii bluusised rokilood kui rokised bluusilood. Bändi lugude autor Artur Leppik oli rahul, et nende looming meeldis nii žüriile kui publikule. 

«Me soovimegi rahvale pakkuda raju roki ja metal’i kõrvale veidi teistsugust muusikat,» rääkis Leppik. «Finaalkontserdiga on sedasi, et trummar Tauri Tamme on praegu kaitseväes ja müttab kuskil metsas mudas. Teeme proove varutrummariga, tal on meie kava enam-vähem selge. Finaalis on meil kõik kõvad konkurendid ja see saab kindlasti raju olema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles