Kristiine Miilen on Rovaniemi naiskonnas teinud suurepärase alguse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlanna Kristiine Miilen sõlmis suvel mängijalepingu Soome meistrisarja naiskonna, Rovaniemi Woman Volleyga.
Viljandlanna Kristiine Miilen sõlmis suvel mängijalepingu Soome meistrisarja naiskonna, Rovaniemi Woman Volleyga. Foto: Erakogu

Viljandlanna Kristiine Miilen on Soome naiste võrkpalli meistriliigas kanda kinnitanud ning seni peetud kolmes kohtumises näidanud järjest suuremat mängukindlust.

Mullu Tartu võrkpallinaiskonnaga koduliigas mänginud viljandlanna Kristiine Miilen siirdus suvel Rovaniemi Woman Volley naiskonda ning on oma koduklubil aidanud kolmest mängust võita kaks.

Soome naiste meistriliiga avavoorus kaotas Rovaniemi naiskond  0:3 Orivesi Ponnistusele. Selles mängus märgiti Miileni kontole 10 punkti. Teise vooru 3:1 võidumängus LiigaPloki vastu korjas viljandlanna oma kontole 16 punkti ja kolmandas kohtumises oli ta juba tõeliselt heas hoos. Nimelt tegi Rovaniemi esindus esimese etteaste kodupubliku ees ja see lõppes raske 3:0 (23, 22, 22) võiduga eelmise hooaja finalisti LP Kangasala üle. Miilen realiseeris rünnakud 51-protsendiliselt, lüües 37 tõstest punktiks 19. Lõpuks kogus ta oma statistikakontole 23 punkti, jäädes sealjuures koguni 16 punktiga plusspoolele. Suurepärase soorituse teinud Miilen valiti mängu parimaks.

«Esimestes võõrsil peetud mängudes pabistasin natukene rohkem, kui oleks pidanud. Kahju, et Orivesilt tuli vastu võtta kaotus, sest mängisime ise korralikke eduseise maha,» vahendas Kristiine Miileni sõnu võrkpalliportaal volley.ee.

Võrkpalluri sõnul oli pühapäeval peetud hooaja esimene kodumäng hoopis teisest puust. «Suutsime rasketest seisudest edukalt välja tulla ning iga geimi lõpus oma tahtmise maksma panna. Kangasala vastu mängisin julgelt ja mis seal salata, ka publiku tugi aitas. Olen rõõmus, et olen ennast põhikuuikusse võidelnud,» rääkis Miilen.

Viljandi spordikooli võrkpalliosakonna kasvandik kiitis Rovaniemi võistkonna juhendajaid ning kinnitas, et tööd tehakse klubis kõvasti ning õhkkond on mõnusalt töine ja pingevaba. «Olen oma esimese Rovaniemis veedetud poolteise kuuga enam kui rahul ning ootan huviga, mis edasine hooaeg toob,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles