Gümnaasium kinkis õpetajatele lõõgastusruumi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kitzbergi gümnaasiumi huvijuht tutvustas kolmeks päevaks kooli loodud zen box’i. Õpetajatele lõõgastumiseks mõeldud ruumis olid neljapäeval trummid, reedel võis seal mõnuleda aga kiiktoolis ja mullikilet prõksutada.
Kitzbergi gümnaasiumi huvijuht tutvustas kolmeks päevaks kooli loodud zen box’i. Õpetajatele lõõgastumiseks mõeldud ruumis olid neljapäeval trummid, reedel võis seal mõnuleda aga kiiktoolis ja mullikilet prõksutada. Foto: Marko Saarm / Sakala

Õpetajate päeva eel loodi Kitzbergi gümnaasiumisse sealse huvijuhi Martin Sarve eestvedamisel kolmeks päevaks zen box, kus õpetajad saaksid mõtteid puhata, lõõgastuda ja end kas või trummimänguga välja elada. Lõõgastusruum kujunes aga nii populaarseks, et kool hoiab seda avatuna ka järgmisel nädalal ning siis saavad seda kasutada ka õpilased.

Neljapäeval kiikas valge riide vahelt trummide poole paras hulk kooli töötajaid. Nad kinnitasid, et end välja elada pole neil vajadust, aga muusikat teeks küll. Majandusjuhataja Tiiu Lusti, kelle kabinet lõõgastusruumi kõrval asub, tähendas, et trummimängu kostis ikka sagedasti. Õpilased olevat isegi nalja heitnud, et sel päeval võib õpetajaid närvi ajada, sest nad saavad end pärast trummidel välja elada. 

Vahetunnid lõõgastumiseks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles