Rahvustunnet hoiavad elus keel, mustrid ja kodumaa-armastus

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanadas sündinud arst Jamie Robertson ja tema poeg Matthew. Eesti päritolu meenutavad esivanemate kodumaalt pärit värvid ja mustrid
Kanadas sündinud arst Jamie Robertson ja tema poeg Matthew. Eesti päritolu meenutavad esivanemate kodumaalt pärit värvid ja mustrid Foto: Erakogu

Sakala keskuses linastub 7. oktoobril Kanada eestlaste, õe ja venna Reet ja Toomas Mae täispikk dokumentaalfilm «Vabaduse mustrid», mis on kõikjal leidnud vaatajate sooja vastuvõtu.

Reet Mae, film «Vabaduse mustrid» jõuab tuleval kolmapäeval Viljandi kinopubliku ette. Mida te oma teosele kodumaale jõudmise puhul kaasa ütlete?

Kõigepealt oleme väga tänulikud inimestele, kes filmis osalesid, kes olid nii julged, et lubasid end filmida ja oma elu teistele avasid. Oleme tänulikud kõigile, kes filmi valmimist ja hilisemat linastamist toetasid, samuti Tartu Elektriteatrile, kelle algatusel hakati filmi Eestis näitama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles