Traagilise armukolmnurga keskmes olnud naine sai 5,5 vangla-aastat juurde

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enel Pärna ja Arti Itra on juba eelmise aasta 2. juunist olnud trellide taga.
Enel Pärna ja Arti Itra on juba eelmise aasta 2. juunist olnud trellide taga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Poolteist aastat tagasi Viljandis tapmisega lõppenud kiredraama keskmes olnud naine, kes maakohtust pääses kahe ja poole aasta pikkuse vangistusega, sai ringkonnakohtus kaheksa-aastase karistuse.

Facebooki-tutvusest tekkinud armukolmnurga keskmes olnud Enel Pärna mõisteti Viljandis süüdi vaid tapmisest mitteteatamise eest. Nimelt püsis tema armukese Arti Itra suu kogu esimese astme istungi ajal lukus ning kohtus ei leidnud tõestamist, et Pärna oleks Itrat tapma kihutanud. Kiredraama ohver oli Pärna abikaasa, kelle Itra tappis 39 noahoobiga. Seejuures ei löönud ta neid järjest, vaid lühikese aja tagant.

Seejärel jätsid Itra ja Pärna tapetu kesklinna korteri põrandale ning peitsid linnas ära tapmiseks kasutatud noa. Alles paar päeva hiljem helistas naine politseisse ja teatas, et tal on korteris surnukeha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles