Loomakaitsjad ootavad teateid aasta hea- ja pahategudest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lemmikloomad
Lemmikloomad Foto: Bildhuset / Scanpix

Novembri lõpuni ootab loomakaitse selts inimeste ettepanekuid Eesti tänavustest loomasõbralikumatest ja -vaenulikumatest tegudest, selgitamaks välja kõige tähelepanuväärsemad loomadega seotud juhtumid.

Eesti loomakaitse seltsi korraldatav aasta loomasõbralikema ja -vaenulikema teo valimine leiab tänavu aset 15. korda.

30. novembrini on oodatud kõigi inimeste ettepanekud Eesti kõige positiivsemast ja kõige negatiivsemast loomadega seotud ning avalikkuse tähelepanu pälvinud teost.

Lugusid oodatakse e-aadressil 2015@loomakaitse.ee või loomakaitse seltsi kodulehele www.loomakaitse.ee/2015. Detsembris saab samal veebilehel hääletada lugude seast enda arvates kõige loomasõbralikuma ja -vaenulikuma poolt. Jaanuaris kuulutab selts välja kaks kõige enam hääli saanud lugu.

Seltsi hädajuhtumite juhi Maaja Mälli sõnul kutsub valimine inimesi märkama loomadega seotut senisest enam. «Sellega püüame ennetada loomade väärkohtlemist ja inimesid selles vallas harida,» lausus ta.

Eesti loomakaitse selts on 2000. aastast tegutsev loomasõpru ühendav mittetulundusühing, mille missiooniks on abi vajavate loomade heaolu tagamine ja parandamine ning loomade väärkohtlemise ennetamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles