Tulevik kaotas Infonetile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi meeskonna neljapäeval ainsaks jäänud värava lõi Indrek Ilves (kollases särgis).
Viljandi meeskonna neljapäeval ainsaks jäänud värava lõi Indrek Ilves (kollases särgis). Foto: Marko Saarm / Sakala

Neljapäeval Tallinnas peetud jalgpalli Premium-liiga mängus tuli Viljandi Tulevikul vastu võtta 1:2 kaotus FC Infonetilt.

Lasnamäe kunstmuruväljakul peetud kohtumisel jäid viljandlased kaotusseisu juba üheksandal mänguminutil ning 0:1 tulemusega avapoolaeg ka lõppes. Sealjuures päästis Tuleviku suuremast kaotusseisust meeskonna väravavaht Karl-Romet Nõmm, kes suutis tõrjuda Infoneti kasuks määratud penalti.

Kohtumist ettevaatlikult alustanud viljandlased tegutsesid teisel poolajal küll mõnevõrra julgemalt ja aktiivsemalt, kuid sellest hoolimata jõudsid võõrustajad oma teise tabamuseni üpriski poolaja alguses.

Viljandlaste auväravaks jäänud tabamuse autoriks märgiti protokolli 88. mänguminutil skoorinud Indrek Ilves.

Premium-liiga turniiritabelis hoiavad viljandlased 21 punktiga endiselt eelviimast positsiooni, ent tema selja taga on samade punktidega Paide Linnameeskond. Viimasel on aga 32. vooru kohtumine pidamata, järvamaalaste järgmine vastane on laupäeval pealinnas peetavas vastasseisus Nõmme Kalju.

Viljandlastel on meistrivõistlustel pidada veel neli kohtumist, järgmine neist saab teoks 18. oktoobril koduväljakul FC Levadiaga. Juba sellel pühapäeval on Tulevik aga Viljandi staadionil Eesti karikavõistluste 1/16 finaalis taas vastamisi Tallinna FC Infonetiga. Kohtumine algab kell 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles