Pinev lõpp kasvatas saalis detsibelle

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Järve realiseeritud karistusvise tagas Viljandi käsipalluritele võidu Põlva Serviti üle.
Kristo Järve realiseeritud karistusvise tagas Viljandi käsipalluritele võidu Põlva Serviti üle. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi käsipallimeeskond suutis meistriliiga kohtumise viimastel sekunditel Ott Variku teenitud ja Kristo Järve realiseeritud karistusviskest 29:28 alistada valitseva Eesti meistri Põlva Serviti.

Kolmapäeval meistrivõistluste põhiturniiri neljandas voorus vastamisi läinud meeskonnad täitsid Viljandi spordihoone põnevusega. Avapoolaeg kulges suure osa ajast viljandlaste juhtimisel ja lõppes nende 19:13 eduga. Teise poolaja esimeste minutitega kasvatas kodumeeskond vahe kaheksa väravani, siis aga loovutas Serviti survel tasapisi initsiatiivi ja eduseisu ning viimaseks mänguminutiks oli tablool 28:28 viik.

Kohtumise viimastel sekunditel teenis Ott Varik Serviti väravaesisel karistusviske, mille Kristo Järve rahulikult Eston Varuskit ignoreerides realiseeris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles