Hommikune lennuk kaikus viljandlanna pillihelidest

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Sillamaa
Sandra Sillamaa Foto: Elmo Riig / Sakala

Tuntud Viljandi torupillimängija Sandra Sillamaa andis eile varahommikul muusikapäeva puhul Tallinnast Amsterdami teel oleva Estonian Airi lennuki pardal minikontserdi. Temaga paralleelselt astus üles rahvusooperi täht Oliver Kuusik, kes laulis õhulaeval edastatavaid rutiinseid turvateateid.

«Kui minu käest suvel küsiti, kas ma oleks nõus sellise asja ära tegema, olin kohe nõus. Alles hiljem hakkasin mõtlema, et olen vist ogaraks läinud. Oleme ju Trad.Attack!-iga terve aasta mööda maailma ringi lennanud ja nüüd ma lähen vabatahtlikult varahommikul jälle lennukisse, et seal pilli mängida,» rääkis Sillamaa.

Samas kiirustas muusik kinnitama, et saadud kogemus oli tegelikult väga tore. Seejuures tõstis ta eraldi elamusena esile võimalust viibida kapteni loal maandumishetkel lennuki kokpitis. «Sellist vaadet iga päev juba ei näe,» kiitis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles