Väärtuslikumad palad langesid külaliste saagiks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa meeste esireket Rivo Saaremäe hindas oma laupäevast neljandat ja pühapäevast seitsmendat kohta päris heaks tulemuseks.
Viljandimaa meeste esireket Rivo Saaremäe hindas oma laupäevast neljandat ja pühapäevast seitsmendat kohta päris heaks tulemuseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Läinud nädala kolmel viimasel päeval peeti Viljandis kolm lauatennisevõistlust ning neist kaalukaima, laupäeval asetleidnud Sakala klubi auhinnaturniiri peavõidu viis endaga leedulane Valdas Martinkus.

Viljandi lauatennisistid on igal sügisel oma võistlushooaja veerema lükanud pika nädalavahetusega, mis algab Sakala ja Soome Porvoo klubi mõõduvõtuga, jätkub Sakala klubi auhinnavõistlusega ning kulmineerub Sakala karikasarja esimese etapiga. Tänavu aga polnud esindusliku koosseisuga kolmiküritus kohalikule klubile selle hooaja esimene katsumus, sest nädal varem peeti Viljandis Balti meistrivõistlusi.

Kaks võrdselt tugevat turniiri

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles